Menu
Herrnhuter Sterne

Herrnhut Star

Geel
Herrnhuter Sterne
Herrnhut Star
Geel
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Een succesverhaal. Graag steeds weer verteld

  De beroemde adventster van de Moravische Kerk, met zijn indrukwekkende 25 stralen, maakt al vele jaren deel uit van ons assortiment en blijft zeer gewild. Net als zijn kleinere broer kan deze grotere ster worden verlicht door een gloeilamp van maximaal 40 watt, maar ook onverlicht draagt hij bij tot een sfeervolle ambiance.

  De ster wordt vervaardigd door Herrnhuter Sterne GmbH - voorheen de "Herrnhuter Brüdergemeine", een religieuze gemeenschap van Moravische immigranten die zich vernoemde naar de Oost-Saksische gemeenschap van Herrnhut die in 1722 door haar leden werd gesticht. Hun invloed op het christelijke leven in Duitsland was aanzienlijk: de ook nu nog in Saksen en Hessen wijdverbreide gewoonte om op de eerste zondag van de advent in familiekring een grote ster te verzamelen, waarvan het licht tot Kerstmis schijnt, gaat ook op hen terug.

  Apart: de juiste bedrading

  De ster is altijd een "goed ding" geweest in onze betekenis van het woord, en we hebben zelfs één detail kunnen verbeteren: De elektrificatie van de Herrnhuter Sterne gebeurt via een met textiel beklede kabel. U kunt de elektrificatie voor gebruik binnenshuis apart bestellen; deze past zowel op de grote als op de kleine sterren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 24780

   De beroemde adventsster van de Moravische Kerk voor de gang: Met een diameter van 60 cm en 25 stralen kan de indrukwekkende Herrnhut Star worden verlicht door een lamp van maximaal 40 watt, maar ziet er ook sfeervol uit als hij onverlicht is. Gemaakt van papier en karton, incl. bevestigingsbeugels en twee reserve-pennen. Gedetailleerde montage-instructies voor de Herrnhut Star zijn bijgevoegd. Zonder elektrificatie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen