Menu

Herrnhut Star

Geel
Herrnhut Star
Geel
32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een succesverhaal. Graag verteld, telkens weer.

De beroemde adventsster van de Moravische Kerk, met zijn indrukwekkende 25 stralen, maakt al vele jaren deel uit van ons assortiment en er is nog steeds veel vraag naar. Net als zijn kleinere broer kan deze grotere ster worden verlicht door een gloeilamp van maximaal 40 watt, maar hij draagt ook bij tot een sfeervolle ambiance wanneer hij niet wordt verlicht.

De ster wordt vervaardigd door Herrnhuter Sterne GmbH - voorheen de "Herrnhuter Brüdergemeine", een religieuze gemeenschap van Moravische immigranten die zich noemde naar de Oost-Saksische gemeenschap van Herrnhut die in 1722 door haar leden werd gesticht. Hun invloed op het christelijke leven in Duitsland was aanzienlijk: ook de tot op heden in Saksen en Hessen wijd verbreide gewoonte om op de eerste adventszondag in familiekring een grote ster bijeen te brengen, waarvan het licht tot Kerstmis blijft schijnen, gaat op hen terug.

Apart: de juiste bedrading

De ster is altijd een "goede zaak" geweest in onze zin van het woord, en we hebben zelfs een detail kunnen verbeteren: De elektrificatie van de Herrnhuter Sterne gebeurt via een met textiel beklede kabel. U kunt de elektrificatie voor gebruik binnenshuis apart bestellen; deze past zowel op de grote als op de kleine ster.

Productinformatie

Artikel nummer 24780

De beroemde adventsster van de Moravische Kerk voor de gang: Met een diameter van 60 cm en 25 stralen kan de indrukwekkende Herrnhut Star verlicht worden door een gloeilamp van maximaal 40 watt, maar ziet er ook sfeervol uit als hij onverlicht is. Gemaakt van papier en karton, incl. montagebeugels en twee reservepennen. Gedetailleerde montage-instructies voor de Herrnhut Star zijn bijgesloten. Zonder elektrificatie.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu