Manufactum

Herenjas Twisted Double Pilot

Zwart
Manufactum
Herenjas Twisted Double Pilot
Zwart
  Zwart
  € 449,00
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Twist dubbele piloot. Als een jas

  Een twisted double pilot wordt geweven met ongewoon sterke kettinggarens en een hoge dichtheid van inslaggarens in een satijn-atlasbinding. Het heeft een glad, licht glanzend oppervlak en is bijna onverwoestbaar - daarom werd er vroeger bijna alleen werk- en beschermende kleding van gemaakt. Hier is er een jas van gemaakt met opgenaaide epauletten, die - ongebruikelijk - niet wordt dichtgeknoopt maar gesloten door een tweewegs metalen rits (van Riri), waarover een paneel loopt. De jas is ook voorzien van een geknoopte stormsluiting. Een ventilatie aan de achterkant verhoogt het draagcomfort.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 13666

   100% katoen. Voering 100% viscose. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornknopen. Dubbele metalen rits. 2 zijzakken met klep, 1 borstzak met rits, 1 binnenzak. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 94 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten