Menu

Herenhandschoen Loden

Grijs-bruin
Herenhandschoen Loden
Grijs-bruin
Grijs-bruin
€ 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Verwarmend en robuust. Maagdelijke wol en leder

De gehele palm van deze handschoen is gemaakt van soepel, donkerbruin lamsleder, terwijl de buitenste hand en de manchet gemaakt zijn van verwarmende loden scheerwol. Aan de binnenkant is de handschoen volledig gevoerd met scheerwol, en de rand van de manchet is afgezet met leer.

Vierde generatie handschoen maker. Eska Leder handschoen fabriek

In 1912 werd in Karlsbad, Bohemen, het familiebedrijf Eska, toen nog Eska & Dutka, opgericht, dat nu in Wels, Oostenrijk, is gevestigd. De onderneming, die nu aan haar vierde generatie toe is, produceert niet alleen eersteklas, robuuste lederwaren voor professioneel gebruik, maar ook fijne handschoenen voor dagelijks gebruik - in uitzonderlijke kwaliteit. Het leer voor elk model wordt precies gesneden en vakkundig genaaid tot een handschoen met de beste pasvorm.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 20592

100% scheerwol. Voering 99% scheerwol, 1% zilvervezels. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: handpalm en boord van lamsvel. Gemaakt in Oostenrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu