Menu

Herenhandschoen Curley Lambskin

Donkerbruin
Herenhandschoen Curley Lambskin
Donkerbruin
€ 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Curley lamsvel. Hoe gegroeid

De huiden van het gekrulde lam uit Nieuw-Zeeland behoren tot de meest gezochte bontsoorten. Zij leveren een fluweelachtig suède op dat uiterst zacht en soepel is. Er is nog maar één leverancier van dit lamsvel in de wereld. De lederwarenfabriek Eska werkt deze bonthandschoenen uit: zij zijn niet gevoerd met een warm pooltje, maar brengen het leer met de wollen kant "zoals gegroeid".

Vierde generatie handschoen maker. Eska Leder handschoen fabriek

In 1912 werd in Karlsbad, Bohemen, het familiebedrijf Eska, toen nog Eska & Dutka, opgericht, dat nu in Wels, Oostenrijk, is gevestigd. De onderneming, die nu aan haar vierde generatie toe is, produceert niet alleen eersteklas, robuuste lederwaren voor professioneel gebruik, maar ook fijne handschoenen voor dagelijks gebruik - in uitzonderlijke kwaliteit. Het leer voor elk model wordt precies gesneden en vakkundig genaaid tot een handschoen met de beste pasvorm.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 20459

Curley lamsvel. Gemaakt in Oostenrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu