Menu

Heren Waistcoat Paardenleer

Auburn
Heren Waistcoat Paardenleer
Auburn
Auburn
€ 699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gewaxte paardenhuid en verwarmende wollen voering

Een lusty waxed pull-up paardenhuid uit Italië combineert Hack met een verwarmende geruite wollen voering van Mallalieus of Delph in Engeland in dit kraagloze gilet. Knikken, rekken, schuren en soortgelijke belastingen laten snel zichtbare sporen van gebruik achter in het leder, wat resulteert in een mooi patina. Dit effect is opzettelijk. Vier insteekzakken, waarvan twee met klep, en een binnenzak met ritssluiting bieden ruimte aan kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

Kappen. Lederwaren met karakter

Achter Hack Lederware zit Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met zijn eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met de meest uiteenlopende soorten leer en heeft een schat aan ervaring opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Zo verwerkt Hack alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van runder-, paarden- en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met ere mag verouderen. Het is juist dit natuurlijke verouderingsproces dat Hack-jacks hun unieke "gezicht" geeft. Zij worden samengesteld in het hoofdkwartier van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200687

Paardenleer (dikte 1 mm), chroom gelooid. Geruite voering van 100% wol. Echte hoornknopen. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 64,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu