Menu
Grand Step Shoes

Heren veterschoen

Zand
Grand Step Shoes
Heren veterschoen
Zand
  Zand
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Comfortabele schoen. Gemaakt van zacht leer

  Bij deze schoen draait alles om comfort en een goede pasvorm. Formeel is hij geïnspireerd op de desert boot, een schoenmodel dat klassiek is gemaakt van nubuckleer en voorzien van twee paar oogjes en een zachte crêpezool. Grand Step Shoes gebruikt een zacht suède van rundleer als bovenmateriaal, terwijl de binnenkant van de schoen volledig is gevoerd met zacht varkensleer. De crêpezool van natuurrubber zorgt voor een goede demping.

  Grand Step Shoes. Een stap verder

  Al meer dan 25 jaar staat Grand Step Shoes voor comfortabele schoenen die duurzaam en tegen eerlijke voorwaarden zijn geproduceerd van natuurlijke materialen. Het label, dat werd opgericht in Mainz en nu is gevestigd in Pirmasens, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en het IVN (International Association of the Natural Textile Industry). In de productie werkt Grand Step Shoes al jaren samen met dezelfde partners en staat in nauw, persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passend loon werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de gehele leveringsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het geen verrassing dat Grand Step Shoes net zo nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door diepgaande kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209927

   Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 1,6-1,8 mm), plantaardig gelooid. Voering varkensleer, chroomvrij gelooid. Bekledingszool rundsleder, chroomvrij gelooid. Natuurlijke rubberen crêpezool. Gemaakt in Spanje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen