Menu

Heren Shirt Jersey Halve Mouw

Wit
Heren Shirt Jersey Halve Mouw
Wit
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Henleys. Zonder zijnaad

  Deze overhemden met knoopsluiting (zogenaamde henleys) worden in de Zwabische Jura gemaakt van biologisch katoen. Ze worden gemaakt op oude rondbreimachines, wat betekent dat ze geen zijnaden hebben. Voor elke maat moet een aparte machine worden ingesteld. Een smalle ribgebreide manchet vormt de afwerking bij de hals, de mouwen sluiten met brede platgebreide manchetten in een parelachtige look.

  Merz b. Schwanen. Herleefde traditie

  Sinds 1911 bestond de tricotfabriek Merz b. Schwanen in de Zwabische Alb, die ooit een traditioneel textielgebied was. Meer recentelijk heeft Peter Plotnicki uit Berlijn de traditie van het bedrijf nieuw leven ingeblazen. Hij laat er nu weer overhemden, sportbroeken en breigoed maken - vaak op originele cirkelbreimachines uit de jaren 1920 tot 1960. Die draaien heel langzaam, waardoor de hoge dichtheid, de karakteristieke structuur, het pittige gevoel en het vormbehoud van de producten überhaupt mogelijk zijn. Een klein maar opmerkelijk detail: de etiketten met de originele bedrijfsbelettering Merz b. Schwanen zijn gemaakt op een oud jacquardweefgetouw.

  Let op:

  Merz b. Schwanen Gebruik geen extra industriële voorwas voor deze overhemden. Daarom zullen ze tijdens de eerste wasbeurt ongeveer drie procent in lengte krimpen. Hiermee is in de snit al rekening gehouden als extra lengte.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 27751

   100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: parelmoeren knopen. Gemaakt in Duitsland. Ruglengte in maat 5 = 70 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu