Menu

Heren Rechte Jeans

Zwart
Heren Rechte Jeans
Zwart
Zwart
€ 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zwart denim met zacht handvat

Normale pasvorm met normale taille en rechte pijpen. De stevige denim is geweven van biologisch katoen en heeft een dicht oppervlak. Het zachte gevoel van de stof wordt verkregen door één keer wassen met wasverzachters - het zwarte oppervlak van de denim blijft behouden.

Minder is meer. goodsociety

De jeans van het Hamburgse label goodsociety zijn altijd al anders geweest. Waar gewoonlijk grote hoeveelheden hulpbronnen worden verbruikt en bij de productie vaak weinig milieuvriendelijke middelen worden gebruikt, gaat goodsociety sinds de oprichting in 2007 volledig uit van het principe: minder is meer. Met indigo geverfde jeans worden niet behandeld met zwavel en alle jeans worden gewassen zonder chloor en andere milieuonvriendelijke stoffen. Het gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Het is gesponnen en geweven in Italië. Het snijden, afwerken, wassen en afwerken vinden plaats in een fabriek in Tunesië die een voorbeeldige structuur heeft en voldoet aan de hoogste ecologische en sociale normen. Zelfs voor de details wordt gezorgd op goodsociety: Knopen en klinknagels zijn grotendeels van gerecycled metaal gemaakt, de labels zijn van veganistische stoffen gemaakt, en beide komen uit Italië, net als het denim.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Afmetingen tabel

Productinformatie

Artikel nummer 17108

98% katoen, 2% elastaan. Gemaakt in Tunesië. Denim 11 oz.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu