Menu

Heren overhemd

Medium blauw
Heren overhemd Medium blauw
Heren overhemd
Medium blauw
Medium blauw
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Katoen, linnen en lyocell

De stof van dit slip-on overhemd is geweven van katoen, linnen en lyocell en heeft een levendige gemêleerde look. Blaumann maakt het overhemd met een smalle opstaande kraag en voorziet het van een borstzakje.

Blaumann. Jeans and Co uit Baden-Württemberg

Künzelsau in Hohenlohe was ooit een jeansbolwerk tot een belangrijke speler in de industrie er de productie stopzette. Vier vrienden, Christian Hampel, Guido Wetzels, Peter Bättig en Gerd Walz, hebben deze traditie weer opgepakt. In 2013 richtten ze de jeansfabrikant Blaumann op, met als doel geen kortstondige trends na te jagen maar duurzame goederen te produceren. Wat begon met broeken is sindsdien uitgebreid met overhemden en vesten - en denim heeft gezelschap gekregen van materiaalklassiekers als corduroy.

Compromissen over materialen zijn echter nog steeds niet aan de orde op Blaumann. De stoffen - echte Japanse denim en corduroy uit een speciale Duitse weverij - voldoen aan de hoogste normen. Ingrediënten zoals garens, knopen en lederen etiketten komen ook uit Duitsland. Het vakmanschap is ook onberispelijk. Zo ontstaan karaktervolle kledingstukken, die door dagelijkse beweging, slijtage en scheuren uitgroeien tot een zeer persoonlijke metgezel.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204693

60% katoen, 20% linnen, 20% lyocell. Plastic knopen. Gemaakt in Duitsland. Ruglengte in maat L = 81 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu