Menu

Haversack Mand Linnen

Haversack Mand Linnen
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het Oostenrijkse Leinenweberei Vieböck produceert voor ons deze broodzakmand: gemaakt van natuurlijk linnen van Europese oorsprong en in een stevig design. We hebben hem iets groter gemaakt, zodat hij voldoende capaciteit heeft als je er je (zelfgebakken) brood in bewaart.

  Broodmand en broodzak in één.

  Deze broodzakmand blijkt om twee redenen uiterst praktisch te zijn: Ten eerste is het gemaakt van een sterke linnen stof, die bijzonder geschikt is om naar de bakker te gaan en brood en broodjes in te bewaren. Linnen kan veel vocht opnemen en ook weer afgeven, dus het zorgt voor een perfect microklimaat in de broodzak en houdt het brood lang vers en sappig. Omdat vlas geen dierlijke eiwitten bevat, is het minder gevoelig voor schimmel. De linnen vezels hebben ook een zeer glad oppervlak waaraan vuil en bacteriën zich nauwelijks hechten. Hierdoor is linnen minder gevoelig voor vuil en is het gemakkelijk schoon te maken. Het is van nature antistatisch en trekt dus sowieso geen stof aan. Het tweede grote voordeel van de broodzak is dat hij in een handomdraai in een broodmandje kan worden veranderd: Gewoon het bovenste gedeelte neerklappen en het kan op tafel worden gezet met vers brood. Het gewicht van de linnen stof, die dubbel gelaagd is, zorgt voor stabiliteit. U kunt het lint dat anders wordt gebruikt om het onder de flap te binden, verbergen of het decoratief in een strik knopen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206057

   100% linnen. Gemaakt in Oostenrijk. Hoogte uitgeklapt 42 cm, Ø voet 22 cm. Totale riemlengte 60 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu