Krumpholz-Werkzeuge

Handhark

Krumpholz-Werkzeuge
Handhark
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Als je weer iets wilt gladstrijken.

  Bijvoorbeeld om een kleiner bedoppervlak voor te bereiden voor direct zaaien. Dan is dit handige gereedschap met gesmede tanden van mangaan-boronstaal het gereedschap van uw keuze. De handhark breekt de grond op, maakt hem los en belucht hem, helpt bij het egaliseren en toont ook graag zijn capaciteiten op hardere gronden. Het toepassingsgebied is dus niet beperkt tot verhoogde bedden. Het essenhouten handvat ligt zeer prettig in de hand. De hark wordt vervaardigd in een smederij in Opper-Franken, die kan terugkijken op een familietraditie van meer dan 200 jaar.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207373

   Gereedschapskop met vijf gesmede tanden van mangaan-boronstaal. Handvat gelakt essenhout. Lengte tanden 5 cm, breedte 8,5 cm. Totale lengte 32 cm. Gewicht 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen