Menu

Handeg gegalvaniseerd breed

Handeg gegalvaniseerd breed
€ 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een goed ontworpen werktuig: een dubbele rij handeggen

Een fantastisch werktuig om de grond los te maken en onkruid te bestrijden: de steel is onder een ongewone, maar nauwkeurig berekende hoek geplaatst, zodat de twee rijen tanden loodrecht op de grond staan wanneer de steel in zijn normale werkpositie staat en deze verbazingwekkend grondig doorwerken - in feite zoals een eg. Het gereedschap is een speciaal ontwerp voor professionele tuiniers.

Productinformatie

Artikel nummer 78511

De dubbele rij van de 15 tanden maakt werken op grote oppervlakken mogelijk.
Gegalvaniseerd staal. Hoogte 7 cm, breedte 40 cm. Gewicht 1,5 kg. Voor gereedschapsstelen tot 30 mm Ø, geleverd zonder handvat.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu