Menu

Hakmes plank Esdoorn Hout

Hakmes plank Esdoorn Hout
€ 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Sinds 1895 produceert Au Nain in Saint-Remy-Sur-Durolle, bij Thiers, messen voor de professionele behoeften van koks en slagers. Kwaliteit en degelijkheid zijn altijd de leidende normen geweest in het familiebedrijf. Het Au Nain hakmes is daarom niet alleen zeer scherp, maar heeft ook in hoek verstelbare handgrepen die u kunt aanpassen aan uw eigen ergonomische behoeften. Op die manier kunnen kruiden, noten, chocolade enz. snel en gemakkelijk worden gehakt met de juiste dynamiek in de weegbeweging. Een bord met een uitsparing maakt de verwerking nog gemakkelijker.

Productinformatie

Artikel nummer 46245

Esdoornhout, gelijmd. Met trog (die het voordeel heeft dat de te wegen goederen zich erin opstapelen) en de voldoende grootte van 30 x 20 cm. Materiaal dikte 3 cm. Gewicht 790 g. Levering zonder wiegemes.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu