Menu

Gum assortiment

Gum assortiment
€ 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Huishoudelijke gum loper.

Dit kwartet wordt gemakkelijk onderschat als het gebruik ervan beperkt blijft tot de toepassingsgebieden die erop gedrukt zijn. Het is veel productiever om ermee te experimenteren. Lederreiniger kan worden gebruikt om krijtstrepen van geverfde muren te verwijderen en om versleten hout te reinigen. Bekraste gsm-schermen kunnen mooi opgepoetst worden met de vloerreiniger. Beschadigde CD's waarvan de inhoud moet worden gered, kunnen voorzichtig worden behandeld met behangreiniger, maar zonder garantie op succes. De verschillend schurende gommen zijn ook geschikt voor geschreven en bedrukt papier. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt voor balpennen (Metal Cleaner), maar zelfs - heel verrassend - voor de gevreesde "inktpennen", zolang het schrift niet in contact is geweest met water (Leather Cleaner). Behangreiniger wordt aanbevolen tegen potlood op gevoelig papier.

Productinformatie

Artikel nummer 74512

Een handig kwartet: de lederen gum kan worden gebruikt om suède en gladde lederen of rubberen laarzen te reinigen, en de metalen gum kan worden gebruikt om hardnekkige vlekken van metalen te verwijderen. Met de behanggum kunt u krabbels en etiketresten verwijderen. En de vloergum? Het kan worden gebruikt om de gevreesde "zwarte strepen" op parketvloeren te verwijderen.

Op basis van kunststof; metalen gum op basis van natuurlijk rubber. Elk 5 x 3 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu