Menu

Groef trekker verstelbaar

Exclusief
Groef trekker verstelbaar
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Groef per groef, rij per rij

De vorenopener is een praktisch werktuig voor het zaaien in open veld. Het maakt het gemakkelijk om tot vier rechte en parallelle zaadrijen van gelijke diepte te trekken. Voordeel voor de huistuin: de kouters zijn beweegbaar en kunnen op elke gewenste afstand worden afgesteld of volledig worden verwijderd met behulp van de vleugelmoeren. Dit betekent dat de vorenopener nog steeds kan worden gebruikt op smalle oppervlakken. Voor dit doel laten wij het toestel ook speciaal voor ons vervaardigen in een smallere breedte dan gebruikelijk is voor professioneel gebruik.

Bij het zaaien in rijen heeft elk zaadje evenveel ruimte en licht tot zijn beschikking, en de gelijkmatige diepte van de rij zorgt voor een gelijkmatige opkomst van de zaden en voorkomt dat te diep gezaaide zaden stikken of dat te hoog gezaaide zaden uitdrogen. Voor de meeste groenten is een zaaidiepte van 3 tot 4 cm optimaal.

Productinformatie

Artikel nummer 33600

Gegalvaniseerd staal, met 4 kouters. Breedte 50 cm, hoogte 14 cm, diepte 14 cm. Gewicht 930 g. Conische uitloop voor de opname van een gereedschapsgreep (Ø max. 28 mm). Geleverd zonder handvat.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu