Menu

Grillschalen Bielefeld Eik

Nieuw
Grillschalen Bielefeld Eik
34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een regionaal product zoals het in het boek staat. Want "Bielefeld eik" staat in dit geval eigenlijk voor een soort oorsprongsbenaming. De Engelse eik die het hout levert voor onze barbecuetangen groeit heel dicht bij de werkplaats waar ze worden gemaakt. U kunt de barbecuetang in dit ontwerp alleen bij ons krijgen.

Alles onder controle. Voordeel griltang

Alle worsten op de grill kunnen in één beweging worden omgedraaid. Inkepingen aan de onderzijde van de twee grijpbekken maken het mogelijk door de lange tang dicht op het voedsel te drukken en eraan te duwen of te trekken. De gegrilde worstjes rollen heen en weer op de grill eronder. De fabrikant, Werkstätten Bethel in Bielefeld, gebruikt uitsluitend voor Manufactum gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw in de omgeving van zijn fabrieken. In dit geval is het het hout van de Engelse eik dat in bakolie is gedrenkt. De houten oppervlakken zijn glad geschuurd en de handgrepen zijn verzonken om het hanteren te vergemakkelijken.

Productinformatie

Artikel nummer 12562

Eiken (herkomst Duitsland), oppervlakte behandeld met bakolie. Opknoping riempje gemaakt van donker leer. Greepuitsparingen zijn in het hout gewerkt. Gemaakt in Duitsland.
Lengte 59 cm, breedte 9 cm. Gewicht 140 g. Reinigen onder warm water met afwasmiddel, niet in de vaatwasser en niet te lang in water laten staan. Niet samengeperst bewaren.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu