Menu

Gevulde hangmap

Gevulde hangmap
Gevulde hangmap
Gevulde hangmap
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Vijfvoudig gecompartimenteerd. Verdeelde mappen voor hangmappen

Wij zijn al jaren op zoek naar betaalbare hangmappen die verdeeld zijn zoals de zogenaamde persoonlijke mappen, die meestal wel, maar niet gedrukt worden. Deze bieden immers de aanzienlijke meerwaarde dat de inhoud ervan niet alleen chronologisch kan worden geklasseerd volgens ontvangst, maar ook volgens om het even welk criterium. Dit duidelijke voordeel wordt duidelijk in het geval van een dossier voor een auto, waarin in één compartiment telkens het aankoopcontract, het kentekenbewijs, de verzekeringsdocumenten, de fiscale documenten alsmede de facturen voor onderhoud, reparaties en accessoires zijn opgenomen. Of in het geval van een dossier voor het appartement, waarin het huur- of koopcontract, rekeningen van nutsvoorzieningen en energie, facturen van arbeiders of kwitanties voor investeringen in het appartement zijn opgenomen.
Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, waaronder correspondentiebestanden en volledige zakelijke transacties in de vorm van brochures/prijslijsten, contractvoorwaarden/contracten, bestellingen en leveringsbonnen/facturen. Wij hebben echter niet kunnen vinden wat wij zochten, dus hebben wij contact opgenomen met Leitz, de fabrikant van onze hangmappen, en hebben wij een dergelijke map laten maken volgens onze ideeën - vijfvoudig, van mat zwart, onbedrukt 320 g manilla karton aan de buitenkant en met tussenschotten van bruin 250 g karton aan de binnenkant.

Productinformatie

Artikel nummer 88829

Map gemaakt van mat zwart, onbedrukt 320 g manilla karton. Met 5 vakken verdeeld door geniete tussenschotten van bruin karton (250 g/m²).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu