Menu
Armor lux

Gestreept herenoverhemd

Roomgeel
Armor lux
Gestreept herenoverhemd
Roomgeel
  Roomgeel
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Klassiek. Gemaakt van biologisch katoen

  Het uiterlijk van dit overhemd is geïnspireerd op het klassieke zeemansoverhemd met 21 strepen, dat in 1859 officieel door de Franse marine werd geïntroduceerd. Dit oorspronkelijk blauw-witte patroon is echter allang ingeburgerd in de "burgerlijke" mode en in de meest uiteenlopende kleurstellingen. Dit easy-griped gestreepte shirt van Armor lux is gemaakt van huidvriendelijk katoen dat afkomstig is van gecertificeerde biologische teelt.

  Armor lux. Maritiem uit Bretagne

  "Armor" is het Bretonse woord voor zee, en "lux" kan alleen het licht aan de kust betekenen. In ieder geval hebben veel van de door Armor lux vervaardigde kledingstukken - truien en overhemden, jurken, broeken, hoeden, mutsen en sjaals - nog steeds een maritiem karakter. Het bedrijf werd eind jaren dertig in Quimper opgericht door een Zwitser en combineert eenvoudige, comfortabele pasvormen, klassieke kleuren en een compromisloze kwaliteit op het gebied van materialen en afwerking. Het grootste deel van de productie vindt plaats in het hoofdkantoor van de onderneming in Frankrijk en een klein deel in een eigen fabriek in Madagaskar. Voor ons gebruikt Armor lux gecertificeerd biologisch katoen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209799

   100% katoen. Gemaakt in Frankrijk. Ruglengte in maat L = 72 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen