Toyo Steel

Gereedschapswagen Toyo TWR4

Grijs wit
Toyo Steel
Gereedschapswagen Toyo TWR4
Grijs wit
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Deze robuuste wagen van een volledige stalen constructie is gemaakt voor de werkplaats en draagt betrouwbaar tot 80 kg. Het ontwerp, het overtuigende materiaalgebruik en de leesbare kwaliteit onderscheiden het van oppervlakkig vergelijkbare producten op de markt. Het is geschikt voor diverse toepassingen in de keuken, woonkamer, badkamer of kantoor. De drie diepgetrokken plaatstalen bakken zijn robuust en verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Ze kunnen vrij achter elkaar op de verticale ronde staven worden geplaatst en in hoogte worden versteld voor gebruik. Vier zwenkbare rubberen wielen - waarvan elk twee met rem - zorgen voor een goede wendbaarheid. De wagen wordt geleverd als bouwpakket en is gemakkelijk te monteren.

  TOYO STAAL

  We kwamen op een omweg in contact met TOYO STEEL toen we jaren geleden op een rommelmarkt een gereedschapskist van uitstekende kwaliteit vonden. Ons onderzoek leidde ons naar TOYO STEEL in Japan. De werkplaatsuitbater uit Osaka produceert sinds 1969 containers van plaatstaal. Zoals bij veel Japanse producten worden ook de producten van dit huis gekenmerkt door een hoge eis van perfectie in ontwerp, materiaal en verhouding. Het is interessant om te zien hoe de Japanse produktiecultuur ook in dergelijke industrieel vervaardigde produkten tot uiting komt. De TOYO universele doos, bijvoorbeeld, heeft fijn afgeronde hoeken en randen, het bovenste en onderste deel zijn elk diepgetrokken uit één stuk plaatstaal, en het verbindingsscharnier is uit het deksel gewerkt. Dit maakt de universele doos tot een lasloze, lichte en toch robuuste gereedschapskist van indrukwekkend vakmanschap. Eigenschappen die we terugvinden in alle TOYO STEEL producten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206270

   Afmetingen: B 54 × D 32 × H 84 cm
   Gewicht: 11,2 kg
   Materiaal: Staal, gepoedercoat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen