Geïsoleerde fles 95°

Geïsoleerde fles 95°
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Speciaal voor thee onderweg: deze thermosfles van dubbelwandig en breukvast borosilicaatglas heeft een uitneembaar inzetstuk van roestvrij staal voor de bereiding van thee. De cilindrische kan wordt afgesloten door een siliconen ringvormige schroefdop van roestvrij staal met een bamboe deksel. En een hoes van speciaal neopreen maakt het vervoer veiliger en zorgt voor extra isolatie. Houd er rekening mee dat ondanks de dubbelwandige glazen houder de isolerende werking niet dezelfde is als die van een stalen thermosfles. Zie ook het bijbehorende temperatuurdiagram. Vaatwasserbestendig.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 200981

   Afmetingen: Ø 7 × H 24 cm
   Volume: 450 ml
   Gewicht: 530 g (compleet)
   Materiaal: fles: borosilicaatglas, zeef / deksel: roestvrij staal, bamboe (herkomst: China), afdichting: siliconen, huls: chloropreenrubber
   Design: beslerberti, Tim Besler en Rafael Berti
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen