Menu
Glafey

Gegoten theelichtjes hoog

(5 stuks)
Glafey
Gegoten theelichtjes hoog
(5 stuks)
  € 5,50Basisprijs: € 1,10/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Grote theelichten. Gegoten, niet gespoten

  Deze hoge theelichten zijn gegoten in een Frankische kaarsenfabriek en niet gespoten uit vloeibare paraffinekorrels, zoals tegenwoordig gebruikelijk is. U zult het verschil merken in de lange brandduur en een aanzienlijk beter brandgedrag.

  Duurzame traditie. Glafey

  Glafey in Neurenberg is een bewezen expert op het gebied van verlichting (d.w.z. containerkaarsen met lonthouders). Dankzij de ervaring van het bedrijf die teruggaat tot 1808, zijn deze kaarsen functioneel zeer goed ontwikkeld: ze branden met weinig roet, zijn geurloos en ontwikkelen precies de juiste hoeveelheid licht met een lange brandtijd. Ook de lont en de lontwas zijn nauwkeurig op deze eisen afgestemd.

  Bij de productie is er altijd voor gezorgd dat grondstoffen efficiënt en zuinig worden gebruikt. Bij de theelichtjes bijvoorbeeld, die al tientallen jaren onveranderd worden geproduceerd, is voor de 12-delige verpakking slechts één blikken beker nodig die steeds opnieuw kan worden gevuld - de navulverpakking wordt helemaal zonder beker geleverd. Of met de drijvers en lonten van kurk die sinds 1867 worden geproduceerd (en alleen bij ons los verkrijgbaar zijn), die met een minimaal gebruik van materialen en "boordmiddelen" (glazen vat en plantaardige olie) volwaardige olielampjes worden.

  Glafey maakt ook gebruik van plasticvrije buitenverpakkingen van karton en glassine. En het duurzaamheidsconcept strekt zich ook uit tot de productie. Zo haalt Glafey warmte uit een warmtekrachtcentrale en elektriciteit uit 3.000 vierkante meter zonnepanelen op het eigen bedrijfsdak.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 72317

   Gegoten van paraffine. Brandduur ongeveer 20 uur. Hoogte 5 cm, Ø 3,8 cm. Levering zonder glas.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen