Menu

Gegalvaniseerde stalen balkonbak mand

Groot
Gegalvaniseerde stalen balkonbak mand
Groot
€ 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Als wij op zoek zijn naar een bepaald goed en constateren dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, dan laten wij soms het produkt volgens onze specificaties maken. Onze balkonbakmand van gegalvaniseerd staal is zo'n geval. De mand is verkrijgbaar in twee formaten: elk afgestemd op het formaat van de bijpassende balkonbakken.

Stabiele houder. Flexibel instelbaar

De volgende houder kan zonder problemen het hele jaar door buiten blijven: hij is gemaakt van staal, heeft een dikke zinklaag en biedt plaats aan een balkonbak of meerdere grotere potten. Het speciale kenmerk: In tegenstelling tot eenvoudiger modellen kunnen de twee haken waarmee de houder aan de balkonreling wordt bevestigd, op de juiste breedte worden afgesteld, afhankelijk van het ontwerp van de reling. De houder past dus zowel op brede bakstenen balkonbalustrades als op smalle houten of metalen balustrades.

Productinformatie

Artikel nummer 81630

Thermisch verzinkt staal, draad Ø 6 mm, latten 5,5 mm dik. Haken verstelbaar voor borstweringen van 7,5-15,5 cm diepte. Totale hoogte 23,5 cm. Gewicht ca. 2,5 kg. Gemaakt in Slowakije. Levering zonder doos.
Groot. Geschikt voor onze grote balkonbak van gegalvaniseerd staal. Hoogte 12,5 cm, breedte 91 cm, diepte 19 cm.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu