Menu

Gegalvaniseerde balkonbak houder

Gegalvaniseerde balkonbak houder
Gegalvaniseerde balkonbak houder
Gegalvaniseerde balkonbak houder
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Deze balkonhaken zijn exclusief bij ons verkrijgbaar om een heel eenvoudige reden. Ze waren niet verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en niet in deze kwaliteit - tot wij ze lieten produceren. Onze productmanagers noemen het soms een compensatie voor een persoonlijk gevoel van gemis wanneer zij erin slagen dergelijke kloven te dichten.

Weelderig van materiaal, flexibel, duurzaam

Weelderig van materiaal en afwerking en flexibel aanpasbaar aan de diepte van hoekige balkonrelingen en balustrades. En dat niet alleen: de twee haken houden ook balkonbakken met overlengte en zwaar gewicht - want met de ongewone materiaaldikte van 5,5 mm hebben ze een enorme draagkracht.

Productinformatie

Artikel nummer 85584

Geschikt voor borstweringen van 8-15 cm diepte en voor balkonbakken tot een maximumdiepte van 18 cm. Thermisch verzinkt staal (dikte 5,5 mm). Hoogte 22,5 cm, breedte 2 cm, diepte 18 cm. Gewicht 1,2 kg. Geleverd zonder doos. 1 paar.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu