Menu

Gegalvaniseerd stalen balkon boxmand

Klein
Gegalvaniseerd stalen balkon boxmand
Klein
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, dan laten we het product soms maken volgens onze specificaties. Onze balkonbakmand van gegalvaniseerd staal is zo'n geval. De mand is verkrijgbaar in twee formaten: elk afgestemd op het formaat van de bijpassende balkonbakken.

  Stabiele houder. Flexibel instelbaar

  De volgende houder kan zonder problemen het hele jaar door buiten blijven: hij is gemaakt van staal, heeft een dikke zinklaag en biedt ruimte voor een balkonbak of meerdere grotere potten. De speciale functie: In tegenstelling tot eenvoudigere modellen kunnen de twee haken waarmee de houder aan de balkonreling wordt bevestigd, op de juiste breedte worden ingesteld, afhankelijk van het ontwerp van de reling. De houder past dus zowel op brede stenen balkonbalustrades als op smalle houten of metalen balustrades.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81116

   Thermisch verzinkt staal, draad Ø 6 mm, lamellen 5,5 mm dik. Haken verstelbaar voor borstweringen van 7,5-15,5 cm diepte. Totale hoogte 23,5 cm. Gewicht ongeveer 2,5 kg. Gemaakt in Slowakije. Levering zonder doos.
   Klein. Geschikt voor onze kleine balkonbox van gegalvaniseerd staal. Hoogte 12,5 cm, breedte 71 cm, diepte 19 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten