Menu

Gaasplank naar Regalsystem Hightech 2

Gaasplank naar Regalsystem Hightech 2
49,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Plank in de maat van de hoge plank. Geleverd met de plastic klemkegels die nodig zijn voor de montage.

Regalsystem Hightech

Verchroomd staal, hoge draagkracht (max. 150 kg per plank), eenvoudige montage in slechts enkele stappen - dat zijn de belangrijkste gegevens van deze opvallende plank. Het type meubel dat in 1955 door de Amerikaanse ingenieur Louis Maslow werd ontwikkeld, is al tientallen jaren verkrijgbaar in een vrijwel ongewijzigde uitvoering. Even ideaal voor de inrichting van kantoren, werkplaatsen, magazijnen en keukens als voor de functionele en stijlbewuste inrichting van moderne woonruimten. Het is een archetypisch voorbeeld van de herbestemming van meubelen en gebruiksvoorwerpen uit de industriële en technische context tot de persoonlijke woon- en werkomgeving.

Productinformatie

Artikel nummer 62769

Afmetingen: B 91,5 × D 35,5 cm
Gewicht: 3,6 kg
Materiaal: staal, verchroomd; kunststof
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu