Menu

Frans Bistro Glas

250 ml
Frans Bistro Glas 250 ml
Frans Bistro Glas
250 ml
2,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Onder spanning.

Gehard glas, zoals deze glazen, is gewoonlijk vrij dikwandig en dankt zijn stevigheid aan de spanning die tijdens het fabricageproces tussen de glaslagen - de buitenste en de binnenste schil van het vat - ontstaat. Als het ooit zou versplinteren, zou het slechts in duizend kleine, bijna stompe splinters uiteenvallen die weinig gevaar voor verwondingen opleveren.

Duralex. Gebruiksglas gemaakt van gehard glas sinds 1939.

Breukbestendig gebruiksglas van zogenaamd gehard glas wordt al meer dan 80 jaar geproduceerd op Duralex in Midden-Frankrijk.
Het proces om glas minder slaggevoelig en tegelijk hittebestendig te maken door het te verhitten tot ongeveer 600 °C en het snel af te koelen in een lehr, is nu door anderen onder de knie gekregen. Bijna geen enkel glas heeft echter zo'n wereldwijde faam verworven als het bistroglas uit de "Picardie"-serie, dat al sinds jaar en dag niet meer weg te denken is uit Franse cafés.

Productinformatie

Artikel nummer 43846

Gemaakt van gehard glas en dus hittebestendig. Stapelbaar en geschikt voor de vaatwasser. Gemaakt in Frankrijk.
Inhoud 250 ml. Hoogte 9 cm. Gewicht 200 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu