Menu
Lapuan Kankurit

Finse theedoek linnen

Blauw
Lapuan Kankurit
Finse theedoek linnen
Blauw
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Linnen doek. Voor servies en kleuraccenten

  Wij betrekken deze theedoeken met verschillend gekleurde zijden van de Finse linnen- en jacquardweverij Lapuan Kankurit. Gemaakt van zuiver linnen, zijn ze absorberend, antislip en duurzaam. Door hun gemiddelde materiaalgewicht van 250 g/m² zijn ze niet alleen geschikt voor vaatwerk, maar ook als handdoeken. Lapuan Kankurit weeft de theedoeken als een doubleface met twee kleuren: met natuurlijk gekleurd garen in de schering en gekleurd garen in de inslag. Hierdoor ontstaan verschillende gekleurde kanten, zodat u de doeken kunt gebruiken om uw keuken een kleurrijk accent te geven, afhankelijk van uw stemming. De weverij gebruikt alleen de beste linnen garens van langvezelig vlas van Europese herkomst, ook voor deze theedoeken. Dat ze zijn geweven op een schietspoelweefgetouw blijkt uit de zelfkanten aan de lange zijden. Ze ontstaan wanneer het weefgetouw speciaal is ingesteld voor de desbetreffende breedte van het geweven materiaal en de inslagdraad niet gewoon wordt afgesneden, maar eindeloos wordt voortgezet. Op die manier hoeven alleen de bovenste en onderste snijkanten te worden gezoomd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206059

   100% linnen. Herkomst Frankrijk, België en Nederland. Basisgewicht 250 g/m². Machinewas tot 60 °C. Niet in de droger. Gemaakt in Finland. 48 × 70 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen