Menu

Everlasting lont 3-delig voor 86556 en 69895

Everlasting lont 3-delig voor 86556 en 69895
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bij een val

  De glasvezellont in de keramische wasbrander is ontworpen voor langdurige werking en hoeft onder normale omstandigheden niet te worden vervangen. Afhankelijk van de kwaliteit van de ingebrachte was kan deze echter in meer of mindere mate roet bevatten, waardoor de vezels van de lont aan elkaar kleven en het branden wordt belemmerd. Dit roet kan worden verwijderd zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Mocht de lont toch vervangen moeten worden, dan bieden wij deze driedelige vervangingslont aan. Om het in te brengen, verwarmt u de kroes tot de oude lont eruit kan worden getrokken. De nieuwe lont kan dan worden ingebracht en geactiveerd door er vloeibare was overheen te gieten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68315

   Glasvezel. Lengte ongeveer 10 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu