Menu

Espressoapparaat met porseleinen pot

Espressoapparaat met porseleinen pot
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Espresso apparaat. Gemaakt van porselein en roestvrij staal

  In dit espressoapparaat vormen twee materialen een ongewoon maar overtuigend verbond: het reservoir en het filter zijn van roestvrij staal, terwijl de pot en de stijgbuis van hittebestendig porselein zijn gemaakt. Naast de esthetische en hygiënische voordelen komen ook de thermische voordelen tot hun recht: dankzij het hoge warmtebehoud van het porselein behoudt de espresso langer zijn drinktemperatuur. Het espressoapparaat komt - hoe kan het ook anders - uit Italië. Met de hand schoonmaken met schoon water.

  Productinformatie

  Artikel nummer 52523

   Voor 4 espressokopjes. Volume ca. 230 ml. Hoogte 18 cm, voet Ø 9 cm. Gewicht 730 g. Het espressoapparaat is geschikt voor alle soorten fornuizen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu