Menu

Ensö Servies

Soepbord
Ensö Servies Soepbord
Ensö Servies
Soepbord
11,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een servies zoals wij het ons voorstellen: ENSÖ is mooi gevormd - evenwichtig en evenwichtig, de klassieke lijnen zijn vloeiend. Het servies is veelzijdig en praktisch - de onderdelen ervan kunnen op een heel bijzondere en veelzijdige manier worden gecombineerd. Een ideaal porselein voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden. Wat het bijzonder maakt, is de nieuwe manier van stapelen en combineren. Hier passen kopjes niet op kopjes op kopjes, maar passen alle stukken in elkaar, afgeleid van de logica van het gebruik: ondiepe borden op kommen op diepe borden, onderzetters op kopjes op mokken, enzovoort. De stapelbaarheid is dus in vele opzichten zinvol: stapelen om te serveren, stapelen om dranken warm en koud te houden, stapelen voor de mooi gedekte tafel, stapelen om voedsel op te slaan.

Het robuuste harde porselein werd ontwikkeld door C.F. Møller Architects, een van de belangrijkste Scandinavische architectenbureaus, in het kader van een project dat meerdere jaren in beslag nam. Het is bestand tegen de vaatwasser, oven, magnetron en koeling.

Productinformatie

Artikel nummer 88576

Materiaal: Porselein
Ontwerp: C.F. Møller Architects
Soepbord
Soepbord met diepe kom en brede rand.
Afmetingen: Ø 22 × H 5 cm
Gewicht: 540 g
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu