Menu

Endeavour vleesmes

Endeavour vleesmes
109,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De beste mesvorm voor het fijn snijden van vlees en uitbenen.

Endeavour messenserie

Serie messen van hoge kwaliteit met lemmeten van zogenaamd Damascus staal. Deze term beschrijft de gebruikte smeedtechniek, waarbij in totaal 33 lagen hoogwaardig messenstaal op elkaar worden gesmeed. Dit zorgt niet alleen voor de karakteristieke esthetiek op het lemmet, maar ook voor een enorme scherpte en scherptebehoud. De heften van de messen in verschillende maten en lemmetvormen zijn gemaakt van Pakka-Wood, een onverwoestbaar houtconglomeraat dat bijzonder duurzaam is bij keukengebruik. Het is gemaakt als gelamineerd hout en heeft een oppervlak dat bijzonder stabiel aanvoelt. Wij raden aan alle hoogwaardige messen in een goed geventileerd messenblok te bewaren. Zelfs als de lemmeten als roestvrij zijn bestempeld, mogen hoogwaardige messen niet in de vaatwasser. Na gebruik moeten ze met een vochtige doek worden afgeveegd en na drogen veilig worden opgeborgen. Slijpinstructies worden met elk mes meegeleverd. Voor het afbramen bevelen wij het keramisch aanzetstaal uit de serie aan.

Productinformatie

Artikel nummer 89176

Afmetingen: L 32,5 cm (totaal), L 20 cm (lemmet)
Gewicht: 175 g
Materiaal: lemmet: Damascus staal, handvat: Pakkahout
Ontwerp: Kirk+Maarbjerg
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu