Menu

Elanden lederen kussenhoes

40 × 40 cm
Elanden lederen kussenhoes
40 × 40 cm
€ 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Pas echt mooi na jaren: elandleer.

Een robuust, slijtvast elandleder, plantaardig gelooid in Zweden, met de ongewone en zeldzame materiaaldikte die nodig is voor de beste lederen zitmeubelen - maar dat toch heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Het oppervlak is opzettelijk niet afgewerkt. Littekens en ingegroeide doornscheuren werden niet verhuld.

In plaats van de kat in de zak: eersteklas zitkussenvulling en hoezen.

Wanneer stoelen en botten elkaar raken, is een zitkussen aan te bevelen. U hebt dan een rijke keuze tussen vele kleurrijk gedrukte omslagen met anonieme inhoud. Met onze kleine materiaalbouwset kunt u naar wens eersteklas bekledingsmaterialen "kruisen" of omwikkelen met de aangeboden bekledingen. Vullingen en hoezen kunnen afzonderlijk worden besteld.

Productinformatie

Artikel nummer 72947

Plantaardig gelooid elandleer (dikte 2 mm), herkomst Zweden. Met rits.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu