Menu

Dubbele garage

Dubbele garage
37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een slaapplaats voor auto's. Laat ruimte voor gezinsplanning

Natuurlijk is het een verleidelijke gedachte om de geliefde houten speelgoedauto in je eigen bed te laten slapen - maar wat als de auto levendige dromen heeft en in mijn dromen begint te toeteren? Of wat als ik per ongeluk op de auto rol en hij kan niet ademen? Dus is het beter om een slaapruimte vrij te maken in de dubbele garage. Daar kan de speelgoedauto zelfs met zijn familieleden praten als hij slapeloze nachten heeft tijdens de volle maan, want in deze dubbele garage kunnen tot vier kleine voertuigen op twee niveaus worden geparkeerd. Daartoe wordt de tussenverdieping eenvoudig met een hendel aan de zijkant als een helling neergelaten en in een mum van tijd kunnen twee auto's het bovenste parkeerniveau oprijden. De garage zal toch niet uit zijn voegen barsten, daarvoor is hij veel te stevig gebouwd: van berkenmultiplex, dat met zijn uitstekende sterkte en stijfheid zelfs de eerste onhandige parkeerpogingen moeiteloos zal doorstaan.

Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

Rood licht? De auto moet daar stoppen! Links afslaan? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en overstekende voetgangers worden aangeleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto tussendoor ook van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, hij heeft zijn eigen badkamer en rijdt door de car wash. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - tot hij weer met een onverschrokken chauffeursgreep wordt vastgegrepen en opnieuw over de weg suist.

Hoogwaardig vakmanschap. Geschikt voor generaties

Kinderen staan minder bekend om hun al te attente rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten toch wel wat veerkracht kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelsets, die aan de rand van de Schwäbische Alb gevestigd is. Er wordt alleen hoogwaardig hout gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd, en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurige afwerking, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Productinformatie

Artikel nummer 204987

Berkenmultiplex (oorsprong Rusland), in kleur gebeitst en blank gelakt. Hoogte 11,5 cm, breedte 12,5 cm, diepte 13 cm. Gewicht 400 g. Levering zonder auto's.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu