Menu

Droge shampoo

Granaatappel
Nieuw
Droge shampoo
Granaatappel
€ 9,90Basisprijs: € 99,00/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Met cacao en zwarte klei: voedt en verfrist donker haar. Met fruitig-zoete geur van granaatappel.

Poederachtige frisheid voor het haar. Droogshampoo.

Jaren geleden zou niemand gedacht hebben dat droge shampoos opnieuw in de mode zouden komen. Toch zijn ze een pact, niet alleen op reis, maar ook in het dagelijks leven, bijvoorbeeld wanneer het haar even een opfrisbeurt nodig heeft. En voor wie het wassen van het haar tot een minimum wil beperken (de hoofdhuid is dankbaar) of in ieder geval de tijd tussen de wasbeurten wil verlengen, is droogshampoo ook een heel nuttig hulpje. Het poeder wordt fijn in het haar verdeeld en bindt vet- en vuildeeltjes, die er vervolgens worden uitgeborsteld.

Of het nu blond of bruin is...

Puremetics produceert de droogshampoo op basis van maïszetmeel en zuiveringszout. Door de toevoeging van etherische oliën krijgt het, en dus ook het haar, een aangenaam frisse, natuurlijke geur. Het lichte poeder is geen probleem bij gebruik op blond tot brunette haar, maar het kan sporen achterlaten op donker haar. Daarom heeft Puremetics droogshampoos ontwikkeld speciaal voor licht en donker haar. Aan deze laatste wordt cacao en zwarte klei toegevoegd, die niet alleen het haar voeden, maar er ook voor zorgen dat het poeder zijn werking onzichtbaar kan ontplooien en zelfs de donkere kleur intensiveert. Het is gemakkelijk in gebruik: breng de droogshampoo aan op de palm van uw hand, wrijf het lichtjes in en wrijf het spaarzaam door de vettige delen. Borstel dan door het haar. Wij raden aan eerst een kleine hoeveelheid te gebruiken (indien nodig herhalen) en na gebruik uw handen te wassen.

Geen plastic, minder afval, veel zorg. Puremetica.

Plasticvrij, duurzaam en zero waste, dat zijn de belangrijkste criteria volgens welke Puremetics niet alleen zepen, droogshampoos en alle andere lichaamsverzorgingsproducten produceert. De start-up uit Hannover probeert ook zijn eigen bedrijfsstructuur stap voor stap zo plasticvrij mogelijk te maken. En ook al is een 0% plastic cultuur nauwelijks mogelijk, hun doelstelling vormt de stimulans om zoveel mogelijk plastic, afval en koolstofdioxide-uitstoot te besparen. Pas als Puremetics ervan overtuigd is het maximale te hebben bereikt op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, gaat een product in productie. Dit houdt onder meer in dat alleen veganistische ingrediënten worden gebruikt, de producten geen plastic bevatten en niet op dieren worden getest, de verpakking tot een minimum is beperkt en ook zonder aarzeling kan worden hergebruikt, hervuld of weggegooid. En om ervoor te zorgen dat milieu- en dierenbescherming niet ophoudt bij uw eigen voordeur, steunt Puremetics vele projecten op dit gebied.

Productinformatie

Artikel nummer 208948

100 g in een kartonnen koker
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu