Menu

Drinkfles voor kinderen, roestvrij staal

Nieuw
Drinkfles voor kinderen, roestvrij staal
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Geoptimaliseerd voor kinderhanden

  De Duitse voedingsvereniging (DGE) beveelt aan dat kinderen tot drie jaar elke dag 820 ml vloeistof - bij voorkeur water - drinken. De Klean Kanteen® kinderdrinkfles is gemaakt van enkelwandig, roestvrij staal en is speciaal ontworpen voor kleine handen: hij is niet te zwaar, zelfs als hij vol is, en is zo smal dat kinderen hem gemakkelijk kunnen vastpakken en vasthouden. Het zogenaamde Sport-Cap ontwerp van de sluiting maakt niet alleen morsvrij drinken kinderspel, maar de fles is ook geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Ten slotte kan het materiële voordeel niet genoeg worden gewaardeerd: De robuuste roestvrijstalen fles is zelfs bestand tegen uit de kinderwagen gooien - of onbedoeld eruit vallen - zonder problemen. En als de zandbak interessanter is voor uw kind dan de kinderwagen, wordt elke fles geleverd met een stofhoes voor het mondstuk.

  Klean Kanteen®. De Californische weg naar herbruikbaar

  Het Californische familiebedrijf Klean Kanteen® biedt met zijn roestvrijstalen verpakkingen schone alternatieven voor wegwerpbekers en -flessen. Wat begon met een drinkfles is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een breed repertoire aan verpakkingen voor het vervoer van voedsel, gemaakt zonder aluminium en bisfenol-A (BPA), maar van smaak- en geurneutraal roestvrij staal. In tegenstelling tot aluminium en kunststof reageert roestvrij staal, als inert materiaal, niet chemisch met voedsel en laat het ook geen deeltjes los. Vaten van roestvrij staal zijn uiterst stabiel en duurzaam, en ook hier hebben ze een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp. Klean Kanteen® laat haar producten in China vervaardigen en inspecteert de productiefaciliteiten daar regelmatig om ervoor te zorgen dat Klean Kanteen®'s milieuvriendelijke normen en eerlijke arbeidsrichtlijnen worden nageleefd. Als lid van 1% for the Planet doneert Klean Kanteen® ten minste één procent van de verkoop aan milieuprojecten of educatieve ondersteuning via non-profitorganisaties. Begin 2020 heeft het bedrijf zich aangesloten bij de non-profitorganisatie "Climate Neutral" om klimaatneutraal te worden. Dit moet worden bereikt door een combinatie van emissiereductie en compensatie. Een eerste, voor de klant zichtbare stap is de afschaffing van de verpakking.

  Niet alle staal is hetzelfde

  Klean Kanteen® gebruikt alleen 18/8 roestvrij staal, en dikker roestvrij staal, waardoor Klean Kanteen® producten veel sterker zijn dan sommige andere roestvrijstalen containers. Ze kunnen dus tegen een stootje, maar zijn toch licht genoeg voor onderweg. Het schroefdraad is ook grotendeels van roestvrij staal. Dit draagt bij tot de levensduur van de vaten. De flessendoppen zijn voorzien van afdichtingen van siliconen, die ook in de medische technologie worden gebruikt.

  Ronde hoeken. Brede draad.

  Om ervoor te zorgen dat de containers lang gebruikt kunnen worden, moeten ze ook gemakkelijk te reinigen zijn. Klean Kanteen® produceert ze daarom met afgeronde "hoeken" en gladde, brede draden. Binnenin is het oppervlak geëlektropolijst en zo glad dat vuil zich niet gemakkelijk hecht. En als er toch iets aan de binnenkant droogt, is het door de brede openingen gemakkelijk te bereiken. Een ander praktisch kenmerk: de roestvrijstalen bakken kunnen in de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206382

   Met sportdopsluiting (niet lekvrij). Fles van mat 18/8 roestvrij staal. Deksel van polypropyleen (BPA-vrij). Volume 355 ml. Hoogte 19,5 cm, Ø 6,5 cm. Vulopening Ø 45 mm. Gewicht 150 g. Vaatwasserbestendig.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu