Menu

Dr. Dittmar Aluin Potlood

Dr. Dittmar Aluin Potlood
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Onmisbaar voor elektrisch en nat scheren. Aluinsteen

  Aluinsteen is een goede aftershave voor nat scheren en onmisbaar voor het klassieke scheerapparaat; voor elektrisch scheren is het een goede preshave. Tegelijkertijd kan het ook worden gebruikt als een effectieve en goedkope deodorant. Om het te gebruiken, maak je de aluinsteen lichtjes vochtig en ga je ermee over de huid. Indien droog bewaard, is de aluinsteen onbeperkt houdbaar. Deze aluinsteen wordt geleverd als pen in een plastic koker en is daarom geschikt voor op reis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68885

   100% kaliumaluminiumsulfaat. Lengte 7,5 cm, Ø 1,5 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu