Menu

Documentendoos A4

Bruin
Documentendoos A4
Bruin
  € 16,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voorlopige tot definitieve beschikking

  Kurt Tucholsky zei dat de basis van een gezonde orde een grote prullenmand is; alles wat dit eerste, noodzakelijke zetje voor orde overleeft, kan in zo'n slipbox of documentendoos. Welke titel je deze Objekten ook geeft, alles op A4 formaat kan er goed in opgeborgen worden. De opbergdozen zijn gemaakt van hetzelfde hout als onze stevige ladekasten, namelijk karton: 1,2 mm dik, doorgeverfd en mat gelakt. De randen van de deksels zijn versterkt met plaatstaal voor de stabiliteit. De onderste delen hebben gelabelde handgrepen van vernikkeld plaatstaal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20526

   Geklonken karton, doorgeverfd. Fittingen van vernikkeld plaatstaal. H 10 × B 27 × D 32 cm. Gewicht 400 g. Zonder labels.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu