Menu
Én Gry & Sif

Dierentuindieren gevoeld

(5-delig)
Én Gry & Sif
Dierentuindieren gevoeld
(5-delig)
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Een bezoek aan de dierentuin. Vol verwachting, met re-enactment

  Vol verwachting plan je je volgende bezoek aan de dierentuin of speel je de herinneringen aan je laatste bezoek na: Deze handgevilte dierentuindieren slaan daarbij een bijzonder fraai figuur. Want er is niet meer nodig dan de weergave van één of twee bijzondere kenmerken om de typische kenmerken van een dier naar voren te brengen en zijn speciale "karakter" te benadrukken.

  Volwassenen kunnen verdeeld zijn over dierentuinen - maar kinderen zijn onvoorwaardelijk enthousiast over alle exotische dieren. De reusachtige olifant van dichtbij zien, lachen om de grappige pinguïns, zich vergapen aan de majestueuze ijsbeer of genieten van de clowneske panda's - dergelijke ervaringen zijn alleen mogelijk in een dierentuin in dit land. En misschien vindt uw kind (en u) het vooral leuk om samen met zijn of haar nieuwsgierige vriendjes de echte dieren te bezoeken en zelf te zien hoe soepel de slurf van een olifant is, hoe krachtig de poten van een ijsbeer zijn en hoe sprankelend waterdruppels van de veren van een pinguïn rollen. Nog lang daarna is een blik op het vilten dier genoeg om de herinneringen op te halen en fantasierijk na te spelen. Ook als mobiel boven het kinderbed of het schoolbankje, als blikvanger bij het raam of als plaatsversiering voor het volgende kinderfeestje - Ben heeft de ijsbeer, hij zit naast Sarah, zij is een pinguïn! - zullen deze dierentuindieren een levendige indruk maken.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205044

   Gemaakt van 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Hoogte tussen 6,5 en 10 cm. Individueel gewicht 35 g. Geleverd in een stoffen zak.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen