Reviermanufaktur

Deuropener contactloos

Reviermanufaktur
Deuropener contactloos
  € 11,90
  € 5,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Anders kunnen alleen superhelden dit: contactloos deuren openen.

  In deze tijd (en elders) vindt u het misschien niet prettig om op weg naar de winkel of de supermarkt elke deurklink en openbare kruk met uw handen aan te raken. Voor zulke gevallen is het goed om dit kleine gebruiksvoorwerp op zak te hebben. De "Cleankeepa" haak komt van de Reviermanufaktur uit Bochum. Hij is gemaakt van aluminium, maakt goed en grondig schoon, weegt nauwelijks iets en vliegt zelfs mee aan je sleutelbos. Het opent deuren voor u, duwt handgrepen naar beneden, tilt brievenbuskleppen op enzovoort. Bij het invoeren van uw pincode bij een geldautomaat - of als u een touchpad moet bedienen bij het betalen met een kaart - kan de haak ook de functie van uw wijsvinger overnemen. Zodat je handen altijd schoon blijven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203827

   Gemaakt van aluminium. Een flesopener (voor kroonkurken) is geïntegreerd in de hygiënische haak. Gemaakt in Duitsland. Lengte 9 cm, breedte 3,8 cm, hoogte 4 mm. Vingergat Ø 2,4 cm. Gewicht 13 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen