Menu
Die Schmiede, Johannes Limmer

Deurklink ijzer

(1 paar)
Die Schmiede, Johannes Limmer
Deurklink ijzer
(1 paar)
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uit Beieren. Gesmeed ijzer.

  Deze deurkrukken komen uit een smederij die al meer dan 100 jaar door de derde generatie van de familie wordt gerund. Al meer dan twee decennia leggen zij zich toe op de ambachtelijke productie van ijzeren deur- en raambeslag - zonder de moderne productieprocessen uit het oog te verliezen. De basis zijn bijvoorbeeld vormstukken die met behulp van computergestuurde draaibanken en lasersnijtechnologie met constante precisie in massa kunnen worden geproduceerd. Het latere smeedwerk wordt echter, zoals altijd, met de hand gedaan.

  En pas dan, tijdens het smeden in open matrijs, worden de werkstukken door de vaardige hand van de ervaren smid geperfectioneerd - zowel qua vorm als qua kleur en oppervlaktestructuur, die beide sterk beïnvloed worden door de temperatuur tijdens het smeden. Ten slotte worden de deurkrukken, nadat ze zijn afgekoeld, gelakt in een speciaal voor dit doel ontwikkeld procédé, waarbij zich aan de binnenkant een laag vormt die beschermt tegen corrosie, maar die niet zichtbaar of voelbaar is. Voor buitengebruik kunnen de deurensets alleen met constante zorg worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21506

   1 paar hendelgrepen van gesmeed staal. Lengte handvat 13 cm, Ø max. 1,5 cm. Gewicht van een hendel 190 g. Te gebruiken met bijpassende lange borden of rozetten (die niet worden meegeleverd).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen