Menu

Dekseldoos massief hout

Eik - 11 cm Ø
Dekseldoos massief hout
Eik - 11 cm Ø
€ 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Duidelijke designtaal in hout.

Sleutels voor de voordeur, de auto of voor het opwinden van horloges en kleine onderdelen van allerlei aard zijn verborgen in deze houten kommen met deksels. Het ontwerp en het materiaal vormen daarentegen een zichtbaar contrast. Hun heldere, onopgesmukte vorm doet denken aan de eenvoudige kommen van keramiek of porselein die men vaak in Japan aantreft. De minimalistische indruk wordt doorbroken door het hout, waarvan de nerven de zachte rondingen op een bijzondere manier kunnen accentueren. De oppervlaktebehandeling met harde olie doet de rest.
De keuze is tussen Amerikaans notenhout of eikenhout uit de regio Spessart. Hier bevindt zich ook de werkplaats van de fabrikant, waar de schaal en het deksel worden gefreesd uit twee of drie gelijmde blokken massief hout. Hun randen zijn elk in verstek gezaagd, zodat het deksel positief op de kom ligt en deze plat afsluit. Hierdoor kunnen ook verschillende houten kisten op elkaar worden gestapeld, wat al snel een sculpturale opstelling wordt.

Niet geschikt voor direct contact met voedsel.

Productinformatie

Artikel nummer 205065

Kom (dikte 10 mm) en deksel (dikte 8,5 mm) van eiken- of notenhout, oppervlakken zeer fijn geschuurd en geolied. Gemaakt in Duitsland.
Eiken geolied. Ø 11 cm, hoogte 5 cm. Gewicht 165 g.
Eiken geolied. Ø 17 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 300 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu