Menu

Dekking plankcontainer DS

Verzinkt
Dekking plankcontainer DS
Verzinkt
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De CONTAINER DS heeft een mantel van gekantrecht plaatstaal - standaard en aan alle zijden. Te veel rand? Of wilt u een gladde plank? De COVER FLOOR zorgt voor een glad oppervlak als plank. Het bedekt het oppervlak van de container. Kan worden gebruikt voor CONTAINER DS, CONTAINER DS met slot, CONTAINER DS FLAT en TARA schapelement.

  Serie Container DS

  Synoniem voor opslag en transport: de container in zijn oervlak van gevouwen staal. Wij bieden dit kastmeubel in de verkleinde vorm van de overzeese container aan in vier verschillende uitvoeringen. Deze goed geproportioneerde opbergboxen dienen vele doeleinden en toepassingsgebieden. Alle containers hebben perforaties in de bodem om kabels door te voeren. De klassieke container, evenals de platte en kleine containers, hebben deuren die aan de bovenkant van de bak scharnieren, die bij het openen in de bovenkant van de bak schuiven en zo bijna geheel verdwijnen. De CONTAINER DS PLUS staat rechtop en heeft een conventionele scharnierende deur aan de zijkant.

  De classic: De CONTAINER DS in de verhouding van een zeecontainer is vrijwel het archetype van de serie CONTAINER DS. Het dient als kast in de woonkamer voor serviesgoed en keukengerei voor de gedekte tafel, op kantoor voor het opbergen van dossiers in gestandaardiseerd formaat of voor papier en kantoorgerei. Als commode voor linnengoed en als meubel in de hal en garderobe. De rechthoekige basisvorm kan worden gecombineerd met een groot aantal aanvullende accessoires. Verschillende poten en wielen of de twee raamwerken dienen als basis. Het TARA legbordelement heeft dezelfde buitenomtrek als de container en kan er verticaal mee worden gestapeld met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken. De kapstok vult de container aan tot een functionele kapstok. De container van dit formaat is verkrijgbaar in een beperkte kleurselectie voorzien van een slot.

  De flat: De CONTAINER DS FLAT heeft de voetafdruk van de klassieke CONTAINER DS en kan er in de hoogte aan gekoppeld en gestapeld worden. Het kan worden gecombineerd met de bovengenoemde accessoires van de klassieke CONTAINER DS. Deze container dient vaak als een plat element dat is ingebouwd in een stapel van de klassieke container. Het is handig met zijn speciale volume voor de stapel papier, voor gebruiksvoorwerpen en als opslag voor vele doeleinden. Met een apart verkrijgbare console kan hij aan de muur worden bevestigd.

  De Small: De CONTAINER DS KLEIN heeft als kleine broer van de CONTAINER DS niet de proporties van een zeecontainer, in tegenstelling tot zijn archetypische grote rolmodel - hij is smaller, met identieke diepte en hoogte. Met zijn kleine afmetingen en ongewone formaat dient het als bijzetmeubel naast het bed en de bank en kan het ook opgestapeld worden tot een toren. Hij kan worden uitgerust met alle losse poten en de wielen. In tegenstelling tot zijn zustermodellen is hij altijd voorzien van een glad dekblad in de desbetreffende kleur.

  De big: Een heel bijzonder meubelstuk met zijn eigen gebruiksmogelijkheden is de CONTAINER DS PLUS. Hij kan staand worden gebruikt en dient als een lockerachtige kleding- of garderobekast en kan ook worden gebruikt als een kast met een groot volume, afzonderlijk of op elkaar gestapeld in de keuken, op kantoor of op andere plaatsen. Net als alle andere zustermodellen kan deze grote container worden gestapeld met behulp van de meegeleverde vierkante verbindingsstukken. Een kledingstang is bij de levering inbegrepen, een speciaal geconstrueerde plank is apart verkrijgbaar als accessoire.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16777

   Afmetingen: B 87,5 × D 39,5 × H 0,2 cm
   Gewicht: 4 kg
   Materiaal: staal, gepoedercoat of gegalvaniseerd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu