Menu

Damesmuts Royal Alpaca

Antraciet
Damesmuts Royal Alpaca
Antraciet
  Antraciet
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Hoogste kwaliteit. Koninklijke Alpaca

  "Royal Alpaca" is de naam voor de hoogste kwaliteit alpacahaar. De zeldzame vezel - slechts één procent van de totale geschoren hoeveelheid - is zo ongelooflijk fijn, zacht, licht en verwarmend dat hij zelfs kasjmier in deze kwaliteiten overtreft. La Prenda gebruikt het om deze bobble-muts te maken met een breed kabelpatroon, waarvan de manchet geribd is, wat zorgt voor een goede afwerking op het hoofd.

  La Prenda. Specialisten voor alpaca

  Het label La Prenda staat voor hoogwaardige mode van alpacahaar. Daarachter staan Matthias Hess en zijn team in Lima/Peru, wier meer dan twintig jaar knowhow in de hele textielproductieketen garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Dit begint met de zorgvuldige selectie van de vezels tijdens het scheren. Ze zijn gedeeltelijk gebreid of geweven in natuurlijke kleuren, waarvoor ze uitvoerig met de hand moeten worden gesorteerd. Alle modellen van La Prenda worden gekenmerkt door een stijlvolle snit, de beste afwerking en een hoog draagcomfort.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205682

   100% alpaca. Gemaakt in Peru. Universele maat
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu