Menu

Damesbroek in jersey

Grijsachtig
Nieuw
Damesbroek in jersey
Grijsachtig
  Grijsachtig
  € 169,00
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Jersey. Gemaakt van biologisch katoen en wol.

  Comfortabel maar niet vormeloos is deze jersey broek met een hoge tailleband en wijde, iets verkorte pijpen. De broek heeft geen sluiting, dus de gulp die zichtbaar is aan de voorkant is slechts schijn, evenals de blinde achterzakken. De stof is gebreid van tweederde biologisch katoen en eenderde wol en is vriendelijk voor de huid, zacht en verwarmend en heeft een mooi gemêleerd effect. Lanius heeft de broek voorzien van twee steekzakken.

  Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

  Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modeontwerp met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms op de andere - terwijl altijd de doorslaggevende vraag naar kwaliteit in termen van materialen en afwerking in het oog wordt gehouden. Claudia Lanius zit achter het in 1999 opgerichte merk. Zij ontwikkelt alle ideeën en ontwerpen in haar Keulse studio, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden gemaakt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208171

   66% katoen, 34% wol. Gemaakt in China. Binnenbeenlengte in maat 38 = 81 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu