Menu

Dames sjaal

Blauwe tinten
Exclusief
Dames sjaal
Blauwe tinten
€ 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Deze smal gebreide sjaal met een geweven look voelt zacht aan dankzij het hoge aandeel wol en alpacahaar en is tegelijkertijd heerlijk verwarmend. Je kunt het alleen in dit breisel en kleurenschema bij Manufactum krijgen.

Wol en alpacahaar

Deze smal gebreide sjaal met een geweven look voelt zacht aan dankzij het gemêleerde garen van wol en alpacahaar en is tegelijkertijd heerlijk verwarmend. Smalle ribgebreide strepen vormen de afwerking aan de uiteinden.

Breiwerk uit Schotland. Eribé

Eribé is het in Schotse Borders gevestigde gebreide kledinglabel van Rosemary Eribé. Zij richtte het in 1986 op uit persoonlijke liefde voor Schotse gebreide kleding - nadat zij was afgestudeerd aan het Scottish College of Textiles in Galashiels. Op deze basis heeft zij zich sindsdien met enthousiasme aan de Schotse breitraditie gewijd. Naast de traditionele Fair Isle en Aran patronen, richt Eribé zich ook op hedendaags gebreid design. Elk stuk van de collectie wordt in huis ontworpen - met de ervaring van drie decennia en creatieve verbeelding - en de bijpassende garens worden met nauwgezet enthousiasme geselecteerd.

Productinformatie

Artikel nummer 48880

45% wol, 42% alpaca, 13% polyamide. Gemaakt in Groot-Brittannië. Breedte 45 cm, lengte 190 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu