Menu

Dames Nachthemd Flanel

Blauw
Dames Nachthemd Flanel
Blauw
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Nachthemd in flanel. Met Vichy-check

  Dit winterse nachthemd van zuivere flanel heeft een contrasterend ruitpatroon dat bekend staat als vichy- of boerenruit. Het bestaat uit gekruiste ondoorzichtige kleurstrepen afgewisseld met ruimtes van gelijke breedte in de basiskleur. Hierdoor ontstaan witte vierkanten, half doorgeverfd en doorgeverfd op de snijpunten. De voorkant van het nachthemd heeft een bies, en de knoopsluiting is afgezet met gedraaide wasknopen. De lange mouwen zijn afgewerkt met fijne ruches aan de smalle manchetten, zijsplitten bieden bewegingsvrijheid.

  Uit het Zwarte Woud. Katoenen goederen van Novila

  De lingerie fabrikant Novila is sinds 1946 gevestigd aan het Titisee meer. De daar vervaardigde producten genieten overal ter wereld een uitstekende reputatie. Voor de vervaardiging worden alleen de beste stoffen gebruikt, die uitsluitend afkomstig zijn van gerenommeerde weverijen en breierijen in Duitsland, Zwitserland, Portugal en andere landen in West-Europa.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 43784

   100% katoen. Gedraaide linnen knopen. Gemaakt in Duitsland. Ruglengte in maat 38 = 95 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen