Menu
Grand Step Shoes

Dames leren sneakers

Bleu
Grand Step Shoes
Dames leren sneakers
Bleu
  Bleu
  € 149,00
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Zomerse sneaker. Purist

  Als je deze sneaker spartaans zou noemen, zou dat geen recht doen, daarvoor is hij te doordacht en rijk aan details. Puristisch of gereduceerd lijkt er meer op. Het bovenmateriaal is geitenleer, dat licht en zacht is, maar ook robuust dankzij de dichte vezelstructuur. De voering is van zacht en glad varkensleer. De binnenzool en de zijkanten van de zool zijn geweven van duurzame jutevezels, en de rubberen buitenzool biedt goede grip op vrijwel elke ondergrond.

  Grand Step Shoes. Een stap verder

  Al meer dan 25 jaar staat Grand Step Shoes voor comfortabele schoenen die duurzaam en tegen eerlijke voorwaarden zijn geproduceerd van natuurlijke materialen. Het label, dat werd opgericht in Mainz en nu is gevestigd in Pirmasens, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en het IVN (International Association of the Natural Textile Industry). In de productie werkt Grand Step Shoes al jaren samen met dezelfde partners en staat in nauw, persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passend loon werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de gehele leveringsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het geen verrassing dat Grand Step Shoes net zo nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door diepgaande kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207111

   Bovenmateriaal Geitenleer (dikte 0,6-0,8 mm), synthetisch gelooid. Voering varkensleer, synthetisch gelooid. Jute binnenzool. Rubberen buitenzool. Gemaakt in Spanje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen