TR Handschuhe

Dames Handschoen Rendierleer

Antraciet
TR Handschuhe
Dames Handschoen Rendierleer
Antraciet
  Antraciet
  € 209,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Rendierleer en kasjmier

  Opengewerkte suède handschoen waarvan de vorm met de langere manchet en drukknoop overeenkomt met de handschoenen van de Weense Rijschool. Een zachte voering van kasjmier verhoogt het draagcomfort en verwarmt de vingers.

  Ambacht en ervaring. Handschoenen van Thomas Riemer

  Kwaliteitsvakmanschap staat bij Thomas Riemer, kortweg TR, voorop. De handschoenen van het Oostenrijkse bedrijf worden ontworpen in Wenen en genaaid in een Hongaars ambachtelijk atelier door een twintigtal handschoenmakers, waarvan sommigen 40 jaar ervaring hebben - met behulp van oude speciale machines en gereedschappen. Het bewerkte leer is afkomstig van looierijen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Finland en Frankrijk. Elk paar handschoenen wordt in water gedrenkt, over de rand van de tafel gespannen en ten slotte op maat gesneden. De ervaring en het gevoel van de kleermaker zijn bepalend voor de pasvorm en het uiterlijk van de latere handschoen. Vervolgens naaien de naaisters de afgeknipte delen uit de vrije hand en zonder voorafgaande tekening of steekmarkering aan elkaar - een activiteit die de grootste precisie vereist. Zelfs een ervaren naaister kan maximaal drie paar van dergelijke met de hand genaaide handschoenen per dag maken. U merkt het verschil wanneer u ze draagt: een TR-handschoen rekt alleen in de breedte uit, maar niet in de lengte, en past zich zachtjes aan de vorm van de hand van de drager aan.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 11094

   Rendierleer (dikte 0,5-0,6 mm), chroomgelooid. Voering 100% kasjmier. Drukknoop. Gemaakt in Hongarije.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen