Menu
Les Racines du Ciel

Dames coltrui

Benzine
Les Racines du Ciel
Dames coltrui
Benzine
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Zacht en verwarmend: alpaca en biologisch katoen

  De mix van zacht, licht en verwarmend alpacahaar en huidvriendelijk biologisch katoen maakt deze trui bijzonder comfortabel om te dragen. Het pluizige breisel heeft een breed kabelpatroon aan de voorkant en aan de bovenkant van de mouwen. De hals, mouwen en romp zijn afgewerkt met ribboorden.

  Begin bij het einde van de wereld. Les Racines du Ciel

  Op de westelijke punt van het Bretonse schiereiland ligt het departement Finistère, dat volgens zijn Romeinse naam het einde van de aarde is. Voor de Bretonnen daarentegen is het "Penn ar Bed", het begin van de wereld - een lezing die veel meer recht doet aan het merk "Les Racines du Ciel", opgericht door Nathalie Goyette en Christian Tournafol en gevestigd in Quimper. Enerzijds ligt hun begin in het feit dat de twee sinds 2005 elegante, vrouwelijke en tijdloze damesmode van hoge kwaliteit produceren. Anderzijds ligt het ook aan het feit dat Les Racines du Ciel zich als ondernemer ten doel heeft gesteld ambachtelijke tradities en producten te bevorderen en zo banen te behouden in verarmde plattelandsgebieden. De keuze van de productielocaties is navenant.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207823

   56% alpaca, 44% katoen. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat M = 60 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen