Menu
MAGAZIN

Container Atlas, 2-voudig

RAL 9010 Zuiverwit
MAGAZIN
Container Atlas, 2-voudig
RAL 9010 Zuiverwit
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Rompelement zonder laden uit de ATLAS-serie voor de opname van twee laden in de afmetingen van de ATLAS-standaard. De ATLAS-norm is een norm in de luchtvaart en regelt de technische afmetingen van stuwgoederen in vliegtuigen. Alle vliegtuigtrolleys in ons assortiment en de afzonderlijk verkrijgbare laden voldoen aan de ATLAS-norm. Om een uitgebreid gebruik van deze laden mogelijk te maken dat zinvol is voor de leefruimte en het kantoorleven, hebben wij de ATLAS-container ontworpen. Deze bak van staal kan worden uitgerust met de laden van verschillende materialen en varianten. De bakken, die verkrijgbaar zijn in twee hoogten voor één of twee laden en in verschillende kleuren, kunnen zonder gereedschap op elkaar en op een rolplaat worden gestapeld. De laden kunnen aan beide zijden worden gebruikt. Onze ATLAS is geschikt voor gebruik als verrijdbare sokkel aan het bureau - idealiter worden twee eenheden van dezelfde hoogte voor twee laden gecombineerd op een rolblad. Het kan worden gebruikt als opzetstuk op een bureau of plank, als extra meubelstuk in een garderobe of opbergkast, of als opbergmeubel in de badkamer voor de spullen die daar te vinden zijn. De levering omvat bevestigbare plastic voetjes om oppervlakken van hogere kwaliteit te beschermen.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 204119

   Afmetingen: B 28 × D 39 × H 27 cm
   Gewicht: 4,1 kg
   Materiaal: staal, gepoedercoat
   Design: MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten